BBQ Onion Meatball Bombs
Porties 4 balletjes
Ingrediënten
- 0.45 kg Gehakt mix (rundvlees, varkensvlees, kalfsvlees of alleen maar runds.)
- 1 ei
- 1/2 kop broodkruimels
- 1/2 kop parmezaan geraspt
- 3 uien gele, grote!
- zout
- 1 pak spek
- 1/2 c. Barbecue-saus
Instructies
- Meng het gehakt met het ei, de kruimels, kaas en zout.
- Snijd de boven- en onderkant van de ui, snij in tweeën en trek de huid er af. Verdeel de ui in lagen. Gebruik de grotere buiten lagen.
- Neem een handvol gehakt en zet het in een ui laag.
- Druk voorzichtig een andere laag op de top van het mengsel. Zorg ervoor dat het gehakt in de ui ingesloten zit.
- Doe dit tot het gehakt of de ui op is.
- Wikkel elke "bom" met 3 plakjes spek en zet het vast met tandenstokers.
- Bak in een schotel met zijden (om vet te vangen) bij 218 graden celsius gedurende ongeveer 40 minuten of tot de interne temperatuur 73 graden celsius is.
- Giet er BBQ saus over en bak nog 5 minuten!
0 reacties op “BBQ Onion Meatball Bombs”Voeg die van jou toe →