Fettucine di Rudolfo

Fettucine di Rudolfo

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 2 personen

Ingredi├źnten

  • 200 g fettucine
  • 1 courgette
  • 1 bak spekjes
  • 1 bos bosuitjes
  • kaas 2 soorten, bijv. Brebiou (schapenkaas) en Gorgonzola
  • 1 paprika
  • champignons
  • zout
  • peper
  • olijfolie
  • 3 tenen knoflook
  • oregano
  • basilicum
  • dille
  • bieslook
  • 1 pak Tomato fritto
  • 1 blikje tomatenpuree

Instructies

  • Doe wat olie in de pan. Bak de spekjes met een beetje zwarte peper.
  • Voeg de bosuitjes, paprika, en de courgette toe. Laat een minuut of 5 bakken, niet te hard.
  • Voeg de champignons toe. Kruid met de oregano, basilicum, dille en bieslook. Wees niet te zuinig.
  • Pers of hak de knoflook erbij. Laat even bakken tot de groenten gaar zijn.
  • Voeg de Tomato Fritto en het blik tomatenpuree toe.
  • Roer de kazen er in stukjes doorheen totdat het is opgelost. Laat even pruttelen.
Share

0 comments on “Fettucine di RudolfoAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share