Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en feta

Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en feta

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 2 butternutpompoenen
  • 4 kl vetstof
  • 100 g feta verkruimeld
  • 8 el kikkererwten
  • 2 el granaatappelpitten
  • 2 el koriander gehakte
  • zout

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoen doormidden en schep de pitten eruit. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de helften van de pompoen erop. Doe 1 koffielepel vetstof in elke helft. Bak gedurende 40-45 minuten totdat hij gaar is. Haal de pompoenhelften uit de oven.
  • In een kleine kom, meng feta, kikkererwten, granaatappelpitjes en koriander. Breng op smaak met zout. Vul de de pompoenhelften met de mengeling en serveer meteen!
Share

0 comments on “Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en fetaAdd yours →

Geef een reactie

Share