Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum
Ingrediënten
- 8 champignons grote
- olijfolie
- 1 teen look
- peper
- zeezout
- 16 tomaten zongedroogd
- 1 hand mozzarella buffel
- 1 el balsamicoazijn
- 3 el olijfolie extra vierge
- 200 g rucola
Instructies
- Verwijder de steeltjes van de champignons en bestrijk de hoedjes met olijfolie. Gril ze daarna aan beide zijden kort op de bbq.
- Snipper de knoflook fijn en verdeel de stukjes over de champignons. Kruid de champignons met peper en zout en schik in elke champignon 2 zongedroogde tomaatjes, wat fijngesnipperd basilicum en een plakje buffelmozzarella.
- Laat de champignons verder grillen tot de mozzarella mooi gesmolten is.
- Meng de balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie en sprenkel dat over de rucola.