Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum

Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum

Lisa Wouters
Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Gang Voorgerecht
Keuken BBQ
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 8 champignons grote
  • olijfolie
  • 1 teen look
  • peper
  • zeezout
  • 16 tomaten zongedroogd
  • 1 hand mozzarella buffel
  • 1 el balsamicoazijn
  • 3 el olijfolie extra vierge
  • 200 g rucola

Instructies
 

  • Verwijder de steeltjes van de champignons en bestrijk de hoedjes met olijfolie. Gril ze daarna aan beide zijden kort op de bbq.
  • Snipper de knoflook fijn en verdeel de stukjes over de champignons. Kruid de champignons met peper en zout en schik in elke champignon 2 zongedroogde tomaatjes, wat fijngesnipperd basilicum en een plakje buffelmozzarella.
  • Laat de champignons verder grillen tot de mozzarella mooi gesmolten is.
  • Meng de balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie en sprenkel dat over de rucola.