Groentespiesjes met halloumi en couscous

Groentespiesjes met halloumi en couscous

Groentespiesjes met halloumi en couscous

Voorbereidingstijd 45 minuten
Totale tijd 45 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 1 rode ui grote, gepeld
  • 2 paprika's 1 rode, 1 gele
  • 200 g halloumi
  • 2 teentjes knoflook
  • ½ bosje peterselie
  • 1 el kappertjes uitgelekt
  • 1 kl mosterdzaad
  • olijfolie
  • 300 g couscous
  • 600 ml groentebouillon kokend heet
  • peper
  • zout

Instructies

  • Snij de ui in partjes, de paprika’s in stukken en de haloumi in blokjes.
  • Hak de peterselie en de kappertjes fijn. Pers de knoflook, meng ‘m met de peterselie, kappertjes, het mosterdzaad en 4 el olijfolie. Kruid met peper en zout.
  • Prik de kaas afwisselend met stukjes paprika en ui op spiesjes en bestrijk ze met het knoflookmengsel. Laat minstens 15 minuten marineren.
  • Doe de couscous in een kom en meng goed met 2 el olijfolie. Schenk er de hete bouillon over, dek af en laat 10 minuten wellen. Roer de korrels los.
  • Gril de spiesjes 5 tot 8 minuten en serveer ze met couscous.
Share

0 comments on “Groentespiesjes met halloumi en couscousAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share