Happy lunch met de regenboogsalade

Happy lunch met de regenboogsalade

Porties 1 persoon

Ingrediënten

Voor de sla

  • 50 g linzen
  • zeezout
  • 1 wortel groot
  • 1 avocado
  • 8 tomaten kerstomaatjes
  • 1/2 courgette
  • 2 grote el hummus

Voor de dressing

  • 1 el citroensap
  • 1 kl appelazijn
  • 3 el olijfolie
  • 1 kl honing
  • 1 kl tahin = sesampasta

Instructies

  • Breng de linzen aan de kook in een halve liter water. Kook ze in 30 à 35 min gaar, giet daarna af en voeg een snufje zeezout toe.
  • Rasp de wortel, snij de avocado en tomaatjes in stukken en snij de courgette in spaghettislierten.
  • Neem een bord of schaal en schik de groenten per kleur.
  • Schep de hummus ergens in het midden. Doe tot slot de dressing over je lekkere, kleurrijke salade.
Share

1 comment on “Happy lunch met de regenboogsaladeAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share