Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus

Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen

Ingredi├źnten

  • 500 g kipfilet
  • 2 stronken broccoli
  • noedels
  • 400 g currysaus
  • 1 dl room
  • 2 el oosterse bakolie
  • peper
  • zout

Instructies

Voorbereiding

  • Snij de broccoli in kleine roosjes.
  • Snij de kipfilets in reepjes van ongeveer 2 cm lang.

Bereiding

  • Breng 1,5 L water aan de kook en voeg de eiermie toe. Neem de kookpan van het vuur en zet 4 minuten opzij. Maak de noedels los met een vork. Giet af en spoel onder koud water. Laat de noedels uitlekken en knip ze in kortere stukken. Roer er 1 eetlepel bakolie onder en zet opzij.
  • Verhit 1 eetlepel bakolie in de wok. Roerbak de reepjes kip gedurende 3 minuten. Kruid met peper en zout.
  • Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak gedurende 8 minuten. Voeg de currysaus, de room en de eiermie toe en laat het geheel goed doorwarmen.
  • Dien onmiddellijk op.

Notities

Tip: u kan de room gerust vervangen door 1 dl water.
Share

0 comments on “Kippenreepjes met roerbakmie en currysausAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share