Kokoscrème met rum en ananas

kokoscrème met rum en ananas

Lisa Wouters
Voorbereidingstijd 15 minuten
Totale tijd 15 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 1/4 ananas
  • 4 el suiker riet
  • 2 cl paneermeel
  • 80 g kokoscrème
  • 1 zakje vanille suiker
  • 200 ml room minstens 30% vetgehalte

Instructies
 

  • chil de ananas en verwijder het hart. Snij het vruchtvlees in kleine blokjes en hou een beetje van het sap apart. Meng met de rietsuiker en rum en laat rusten.
  • Meng de yoghurt met de kokoscrème en de vanillesuiker. Klop de room stijf en verdeel onder het kokosmengsel.
  • Verdeel de ananasblokjes over de glazen en schep er een laagje kokosmengsel op. Druppel het ananassap eroverheen en zet in de koelkast tot aan het serveren.