Notencrumble met parmezaan

Notencrumble met parmezaan

Notencrumble met parmezaan

Porties 4 personen

Ingrediënten

  • 0,3 bosje peterselie vers
  • 1 teentje knoflook
  • 50 g hazelnoten
  • 50 g parmezaan

Instructies

  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Snipper de knoflook, de peterselie fijn.
  • Rasp de parmezaan.
  • Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
  • Meng het knoflook met de peterselie, de fijngehakte hazelnoten en de geraspte parmezaan.
  • Verdeel de peterselie-notenmengeling over het vlees/vis/gevogelte en bak 15 à 20 minuten in de hete oven.
Share

0 comments on “Notencrumble met parmezaanAdd yours →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share