Pappardelle fatto in casa, scalopino alla pizzaiola

Pappardelle fatto in casa, scalopino alla pizzaiola

Elke
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 kalfslapjes dun
  • olijfolie
  • 1 ui
  • 3 teentjes look
  • groene olijven
  • zwarte olijven
  • kappertjes
  • tomaten gepeld
  • oregano
  • 2 blokjes rundsbouillon

Instructies
 

  • Bak het vlees kort aan in een pan met olijfolie. Haal het vlees uit de pan en stoof de versneden ui en de look erin aan.
  • Voeg de olijven en de kappertjes toe en laat even mee stoven.
  • Doe er dan de gepelde tomaten bij en kruid goed met peper, zout, oregano en de in wat water opgeloste bouillonblokjes. Laat 10 minuten sudderen.
  • Leg dan het vlees erin en laat nog eens 10 minuten sudderen.
  • Serveer met dikke pastaslierten.