Pasta met broccoli en mozzarella

Pasta met broccoli en mozzarella

Elke
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 500 g pasta naar keuze
  • 2 stronken broccoli in roosjes
  • 2 bollen mozzarella of geraspte kaas
  • peper
  • zout
  • 2 el zwarte olijven ontpit, gehalveerd of in schijfjes
  • 250 ml room
  • 4 el curryketchup of barbecuesaus
  • enkele druppels tabasco
  • hespblokjes
  • 20 g vetstof

Instructies
 

  • Kook de pasta beetgaar.
  • Kook de broccoliroosjes 15 minuten in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.
  • Breng de room op smaak met peper en zout.
  • Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  • Verdeel de vetstof over de ovenschotel. Schik hierop de beetgare pasta, de broccoliroosjes, de olijven en verdeel hierover de kaas.
  • Overgiet met de gekruide room. Verdeel de ketchup en tabasco over de schotel.
  • Zet de schotel 10 à 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.