Penne Arrabiata met mozzarella en rucola

Penne Arrabiata met mozzarella en rucola

Voorbereidingstijd 20 minuten
Totale tijd 20 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten

  • Worcestershire sauce
  • penne
  • 3 pakken spekreepjes
  • 3 dozen mozzarella balletjes
  • rucola
  • 800 g passata
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • tomatenpuree
  • cayennepeper

Instructies

  • Pel de ui en de knoflook en hak fijn.
  • Bak de spekjes in olijfolie goudbruin. Voeg de ui en de knoflook toe en laat bakken tot de ui glazig is. Voeg de tomatenpuree, tomatenconcentraat, Worcestershire sauce en cayennepeper toe en laat 5 à 10 minuten afgedekt sudderen.
  • Kook de pasta al dente in gezouten water. Giet de pasta af en meng met de tomatensaus. Kruid naar eigen smaak extra met Worcestershire sauce, cayennepeper en zout.
  • Serveer met mosballen en rucola.
Share

0 reacties op “Penne Arrabiata met mozzarella en rucolaVoeg die van jou toe →

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Recipe Rating




Share