Penne met gegrilde groenten en geitenkaas

Penne met gegrilde groenten en geitenkaas

Elke
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 200 g penne
  • 0,5 bussel wortelen jonge
  • 0,5 bussel asperges groene
  • 1 courgette klein
  • 4 geitenkaasjes
  • balsamicocrème of balsamicoazijn
  • olijfolie

Instructies
 

  • Kook de pasta beetgaar. Laat afkoelen.
  • Schil de worteltjes, maar laat er een beetje lof aan. Snij de courgette in plakjes. Snij de onderkant van de asperges af.
  • Stoom de groenten afzonderlijk beetgaar (of kook ze), laat ze schrikken in koud water en uitlekken.
  • Bestrijk de groenten met olijfolie en gril ze. Laat ze afkoelen en vermeng ze met de pasta. Kruid met peper en zout.
  • Verdeel de salade over de borden en verkruimel er de geitenkaas over. Bedruip naar smaak met balsamicocrème en olijfolie.