Pizza met peer, gorgonzola en noten

Pizza met peer, gorgonzola en noten

Elke
Voorbereidingstijd 10 minuten
Totale tijd 28 minuten
Porties 4 personen

Ingrediënten
  

  • 4 porties kant-en-klaar pizzadeeg
  • 600 g mozzarella in blokjes
  • 4 peren
  • 250 g gorgonzola
  • 150 g noten grof gehakt

Instructies
 

  • Rol het pizzadeeg uit en strooi er de mozzarella op.
  • Snij de peren in vieren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel dunne plakken. Schik ze op de pizza’s en verdeel daarover de gorgonzola.
  • Bak 15 à 18 min in de voorverwarmde oven (200°C) en dien op bestrooid met noten.

Notities

Per portie:
  • 1593 kcal
  • 88,3 g vetten
  • 127,9 g koolhydraten
  • 10 g suikers
  • 7,3 g vezels
  • 65,2 g eiwitten