Home / Recept / Aardappelpannetje met appel en noten
22 oktober, 2016

Aardappelpannetje met appel en noten

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Ovenschotel, Vlees on by : Elke

Aardappelpannetje met appel en noten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Passieve Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Passieve Tijd
10 minuten
Aardappelpannetje met appel en noten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Passieve Tijd
10 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Passieve Tijd
10 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden C. Kook de aardappelen gaar in de schil en laat ze afkoelen. Pel ze en snij ze in partjes. Bak de spekblokjes.
  2. Spoel de appels, verwijder het klokhuis en snij eveneens in partjes. Besprenkel met citroensap tegen het verkleuren. Vet een ovenvaste pan of schaal in en schik er de aardappelen, raclettekaas en de appelplakjes dakpansgewijs in.
  3. Hak de noten grof, strooi ze samen met de spekblokjes over het pannetje en zet 10 minuten in de oven.
Deel dit Recept

Geef een reactie