Home / Recept / Basilicumsoep en bruschetta
1 april, 2016

Basilicumsoep en bruschetta

Posted in : 06. Soepen on by : Elke

Basilicumsoep en bruschetta
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Basilicumsoep en bruschetta
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snij de ui, selder, aardappel en prei in kleine stukjes en stoof aan in wat boter. Voeg het water en de bouillon blokjes toe en laat goed doorkoken.
  2. Doe het basilicum in een blender en giet er de hete soep over. Mix alles tot je een groene, gladde soep krijgt. Kruid met peper en zout.
  3. Snij de ciabatta in sneetjes en gril in de oven. Besmeer rijkelijk met de tomatenpicada en dien op met de soep.
Deel dit Recept

Geef een reactie