Home / Recept / BBQ Onion Meatball Bombs
10 juni, 2016

BBQ Onion Meatball Bombs

Posted in : 02. Voorgerechten, 03. Hoofdgerechten, Recepten, Vlees, Vlees on by : Lisa Wouters Tags: ,

BBQ Onion Meatball Bombs
Recept Afdrukken
Porties
4 balletjes
Porties
4 balletjes
BBQ Onion Meatball Bombs
Recept Afdrukken
Porties
4 balletjes
Porties
4 balletjes
Ingrediënten
Porties: balletjes
Instructies
  1. Meng het gehakt met het ei, de kruimels, kaas en zout.
  2. Snijd de boven- en onderkant van de ui, snij in tweeën en trek de huid er af. Verdeel de ui in lagen. Gebruik de grotere buiten lagen.
  3. Neem een handvol gehakt en zet het in een ui laag.
  4. Druk voorzichtig een andere laag op de top van het mengsel. Zorg ervoor dat het gehakt in de ui ingesloten zit.
  5. Doe dit tot het gehakt of de ui op is.
  6. Wikkel elke "bom" met 3 plakjes spek en zet het vast met tandenstokers.
  7. Bak in een schotel met zijden (om vet te vangen) bij 218 graden celsius gedurende ongeveer 40 minuten of tot de interne temperatuur 73 graden celsius is.
  8. Giet er BBQ saus over en bak nog 5 minuten!
Deel dit Recept

Geef een reactie