Butternut-bulgur met spinazie en rozijnen

Butternut-bulgur met spinazie en rozijnen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
30 min 10 min
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
30 min 10 min
Butternut-bulgur met spinazie en rozijnen
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
30 min 10 min
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd Passieve Tijd
30 min 10 min
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Schil de butternutpompoen en verwijder de draden en de pitten. Snij het vruchtvlees in blokjes van 2 cm.
  2. Hak de spinazie grof
  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  4. Verdeel de pompoen over een bakplaat met bakpapier en meng er de lijfolie, de bruine suiker, het paprikapoeder, het komijnpoeder, het korianderpoeder, peper en zout onder. Zet ± 30 min. in de voorverwarmde oven.
  5. Doe ondertussen de bulgur in een mengkom en overgiet met de hete groentebouillon. Dek af en laat 10 à 15 min. zwellen. Roer los met een vork en kruid met peper en zout.
  6. Meng de pompoen, de spinazie en de rozijnen onder de bulgur. Bestrooi met de pompoenpitten.
Notities

Je kan de bulgar ook vervangen door pitta vlees.

Deel dit Recept
Share

0 comments on “Butternut-bulgur met spinazie en rozijnenAdd yours →

Geef een reactie