Home / Recept / Catalaanse wok met merguez
13 april, 2016

Catalaanse wok met merguez

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Vlees, Wok on by : Elke

Catalaanse wok met merguez
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Catalaanse wok met merguez
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snij de merguez in schuine stukken van 2 cm.
  2. Pluk de blaadjes van de koriander en snipper de helft fijn.
Bereiding
  1. Verhit de rijstolie in een wok en bak de stukjes worst 3 minuten.
  2. Voeg de diepgevroren groentemix toe en roerbak 5 minuten.
  3. Meng er de tapenade onder en roerbak nog 2 minuten op een laag vuur.
  4. Meng er op het einde de fijngesnipperde koriander onder en bestrooi met de rest van de blaadjes.
Afwerking
  1. Serveer met een tomatenslaatje.
Begeleidende rode wijn
  1. Viña Sol - Miguel Torres
  2. D.O. Catalunya - Spanje
Notities

Voedingswaarde per persoon:

461 kcal
23,1 g eiwitten
28,2 g vetten
26,2 g koolhydraten

Deel dit Recept

Geef een reactie