Home / Recept / Ceviche
31 maart, 2016

Ceviche

Posted in : 01. Aperitiefhapjes, Vis on by : Elke

Ceviche
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
12 glaasjes 20 minuten
Passieve Tijd
1 uur
Porties Prep Tijd
12 glaasjes 20 minuten
Passieve Tijd
1 uur
Ceviche
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
12 glaasjes 20 minuten
Passieve Tijd
1 uur
Porties Prep Tijd
12 glaasjes 20 minuten
Passieve Tijd
1 uur
Ingrediënten
Porties: glaasjes
Instructies
  1. Spoel de visfilet onder de koude kraan, dep droog met keukenpapier en snij in dobbelsteentjes. Schil de mango en snij het vruchtvlees in kleine blokjes van de pit weg. Schil de pompelmoes, fileer de partjes en snij die in stukjes. Vang daarbij het sap op en meng het met het sinaasappelsap. Meng al deze ingrediënten, dek af met plasticfolie en laat de vis 1 uur marineren in de koelkast.
  2. Spoel intussen de lente-uitjes, maak ze schoon en snij ze in fijne ringen. Neem de vis uit de koelkast, roer er de lente-uitjes door en kruid met zout, suiker en chilivlokken. Verdeel de ceviche over 12 hoge glaasjes en garneer met verse koriander. Lekker met crackers, grissini of andere toastjes.
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie