Chili con carne

Chili con carne
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Passieve Tijd
2 uur
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Passieve Tijd
2 uur
Chili con carne
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Passieve Tijd
2 uur
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Passieve Tijd
2 uur
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Snipper de uien en de knoflook. Snij de paprika in blokjes.
  2. Bak het gehakt rul in 2 el olijfolie. Voeg er na 10 minuten de ui en knoflook, de paprikablokjes en de tomatenblokjes aan toe, en chilipoeder naar smaak.
  3. Voeg 3 dl water toe, breng aan de kook en laat 2 uur zachtjes sudderen.
  4. Laat de bonen uitlekken en doe ze bij de saus. Laat nog 10 minuten op een zacht vuurtje doorwarmen. Breng op smaak met peper en zout.
  5. Serveer de chili met rijst, maïs en taco’s.
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Chili con carneAdd yours →

Geef een reactie