Eierpasta van griesmeel

Eierpasta van griesmeel

Eierpasta van griesmeel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
625 gram deeg 5 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Porties Prep Tijd
625 gram deeg 5 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Eierpasta van griesmeel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
625 gram deeg 5 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Porties Prep Tijd
625 gram deeg 5 minuten
Kook Tijd
7 minuten
Ingrediënten
Porties: gram deeg
Instructies
Bereiding
  1. Doe de eieren, het water, de olie, het meel en het zout in de mixerkom. Bevestig de kom en de platte menghaak. Schuif naar snelheid 2 en mix gedurende 30 seconden.
  2. Vervang de platte menghaak door de deeghaak. Schuif naar snelheid 2 en kneed gedurende 2 minuten. Haal het deeg uit de kom en kneed het gedurende 1 tot 2 minuten met de hand.
  3. Verdeel het deeg in acht stukken vooraleer u het met het pastavellenrollerhulpstuk bewerkt.
Koken
  1. Voeg twee theelepels zout en 1 grote eetlepel olie (optioneel) toe aan 5,8 l kokend water. Voeg geleidelijk aan de pasta toe en laat alles koken tot de pasta “al dente” is of beetgaar.
  2. De pasta drijft bovenaan het water terwijl hij kookt; roer daarom regelmatig in de kookpot om de pasta gelijkmatig te laten koken. Laat vervolgens uitlekken in een vergiet.
Deel dit Recept
 
Share

0 comments on “Eierpasta van griesmeelAdd yours →

Geef een reactie