Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella

Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 50 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding: 15 min.
  1. Laat de minimozzarellabolletjes uitlekken.
  2. Snipper de peterselie fijn.
  3. Snij de pancetta in reepjes.
  4. Snij de ongeschilde komkommer in de lengte in 2. Schraap er de zaadjes uit met een koffielepel en snij de komkommer in halvemaantjes.
  5. Snij de kerstomaten in 2.
  6. Pers de halve limoen.
  7. Snij de avocado in plakjes. Besprenkel met het limoensap.
Bereiding: 35 min.
  1. Kook de farfalle gaar (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water. Meng er de olijfolie onder.
  2. Rooster intussen de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag zonder vetstof. Haal uit de pan.
  3. Bak de pancetta krokant in dezelfde pan. Haal uit de pan en laat uitlekken op keukenpapier.
  4. Voeg de kerstomaten, de komkommer, de pancetta, de minimozzarellabolletjes en de pijnboompitten toe aan de pasta. Meng alles goed door elkaar.
Afwerking
  1. Werk af met de plakjes avocado en bestrooi met de peterselie. Kruid met zwarte peper.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • Energie: 605 kcal
  • Koolhydraten: 57.5 g
  • Eiwitten: 24.8 g
  • Vetten: 30.5 g
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Farfalleslaatje met pancetta, zomergroenten en mozzarellaAdd yours →

Geef een reactie