Home / Recept / Fettucine di Rudolfo
16 februari, 2017

Fettucine di Rudolfo

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Pasta on by : Elke Tags: , , , ,

Fettucine di Rudolfo
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Fettucine di Rudolfo
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Doe wat olie in de pan. Bak de spekjes met een beetje zwarte peper.
  2. Voeg de bosuitjes, paprika, en de courgette toe. Laat een minuut of 5 bakken, niet te hard.
  3. Voeg de champignons toe. Kruid met de oregano, basilicum, dille en bieslook. Wees niet te zuinig.
  4. Pers of hak de knoflook erbij. Laat even bakken tot de groenten gaar zijn.
  5. Voeg de Tomato Fritto en het blik tomatenpuree toe.
  6. Roer de kazen er in stukjes doorheen totdat het is opgelost. Laat even pruttelen.
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie