Home / Recept / Fishcakes
31 maart, 2016

Fishcakes

Posted in : 01. Aperitiefhapjes, 02. Voorgerechten, 03. Hoofdgerechten, Recepten, Vis on by : Lisa Wouters

Fishcakes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Fishcakes
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Leg de vis in een steelpannetje en overgiet met de melk. Voeg het laurierblad, de tijm en de citroenschil toe. Laat 10 min sudderen tot de visfilet uit elkaar valt.
  2. Schep de vis uit de melk en laat grondig uitlekken. Pureer de aardappelen en de vis samen. Meng met de rest van de ingrediënten en breng op smaak met peper en zout.
  3. Kneed er vervolgens kleine hamburgers van en bak ze aan elke zijde. Serveer met een fris slaatje.
Deel dit Recept

Geef een reactie