Home / Recept / Fougasse
7 december, 2016

Fougasse

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Vlees on by : Elke Tags: , , ,

Fougasse
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Passieve Tijd
25 minuten
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Passieve Tijd
25 minuten
Fougasse
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Passieve Tijd
25 minuten
Porties Prep Tijd
3 personen 10 minuten
Passieve Tijd
25 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schep de groenten over elke helft van het pizzadeeg tot op 2 cm van de rand.
  2. Verdeel er de stukjes kruidenkaas of blauwe kaas over en breng op smaak met Provençaalse kruiden.
  3. Bestrooi met geraspte emmentaler.
  4. Vouw het pizzadeeg dubbel. bevochtig de randen met een beetje water en druk goed aan. Maak met een mes een paar inkepingen in het deeg (± 7 cm lang).
  5. Klop het ei los met de olijfolie en bestrijk er het deeg mee.
  6. Bak de fougasse 20 à 25 min. in de op 200 °C voorverwarmde oven.
Notities
Tip:
- U kan ook een andere vulling voor uw fougasse gebruiken. Gebruik bv. andere groenten, vervang de ham door spek of kip, of voeg kruiden toe.
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie