Galettes met champignons en spinazie

Galettes met champignons en spinazie

Galettes met champignons en spinazie
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Galettes met champignons en spinazie
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snij de champignons in plakjes.
  2. Rasp de grana padano.
  3. Snij de ham in reepjes.
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  2. Smelt 1 el vetstof in een pan met antiaanbaklaag en bak de champignons ± 2 min. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Voeg de pesto en de room toe. Kruid goed met zwarte peper en zout. Verwarm op een zacht vuur.
  3. Schep een beetje groenten in het midden van elke wrap en verdeel er de rauwe ham en de kaas over. Vouw de 4 randen naar binnen tot een vierkant.
  4. Leg de gevulde wraps op een bakplaat met bakpapier en zet 2 à 3 minuten in de voorverwarmde oven.
Afwerking
  1. Serveer met een slaatje.
Notities

Tip:
Met de vulling kan u eindeloos variëren. Probeer het eens met geitenkaas of ricotta en andere groenten zoals paprika, tomaat, courgette enz. Of leg een spiegelei boven op elke
pannenkoek.

Voedingswaarde per persoon:

  • Energie: 608 kcal
  • Koolhydraten: 48.7 g
  • Eiwitten: 25 g
  • Vetten: 34.8 g

Drankensuggestie: Floreffe Dubbel Abdijbier La Charmée Manoir du Chardon A.O.P. Saint-Véran

Deel dit Recept
 
Share

0 comments on “Galettes met champignons en spinazieAdd yours →

Geef een reactie