Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en feta

Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en feta
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en feta
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200°C. Snij de pompoen doormidden en schep de pitten eruit. Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg de helften van de pompoen erop. Doe 1 koffielepel vetstof in elke helft. Bak gedurende 40-45 minuten totdat hij gaar is. Haal de pompoenhelften uit de oven.
  2. In een kleine kom, meng feta, kikkererwten, granaatappelpitjes en koriander. Breng op smaak met zout. Vul de de pompoenhelften met de mengeling en serveer meteen!
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Geroosterde butternutpompoen met kikkererwten, granaatappel en fetaAdd yours →

Geef een reactie