Home / Recept / Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum
31 maart, 2016

Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum

Posted in : 01. Aperitiefhapjes, 02. Voorgerechten, Recepten, Vegetarisch on by : Lisa Wouters Tags: , ,

Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Gevulde paddenstoelen met gekonfijte tomaatjes, mozzarella en basilicum
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwijder de steeltjes van de champignons en bestrijk de hoedjes met olijfolie. Gril ze daarna aan beide zijden kort op de bbq.
  2. Snipper de knoflook fijn en verdeel de stukjes over de champignons. Kruid de champignons met peper en zout en schik in elke champignon 2 zongedroogde tomaatjes, wat fijngesnipperd basilicum en een plakje buffelmozzarella.
  3. Laat de champignons verder grillen tot de mozzarella mooi gesmolten is.
  4. Meng de balsamicoazijn met de extra vierge olijfolie en sprenkel dat over de rucola.
Deel dit Recept

Geef een reactie