Home / Recept / Gevulde pompoen met mozzarella
28 oktober, 2016

Gevulde pompoen met mozzarella

Posted in : 02. Voorgerechten, 03. Hoofdgerechten, Vegetarisch, Vegetarisch on by : Elke Tags: ,

Gevulde pompoen met mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Gevulde pompoen met mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Porties Prep Tijd
2 personen 45 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 graden
  2. Was de pompoen, snijd hem doormidden en verwijder de pitten
  3. Leg de 2 helften op een ovenschaal en besprenkel ze met olijfolie, strooi er wat peper en zout overheen
  4. Plaats de pompoenhelften 25 minuten in de oven
  5. Snijd de tomaten in blokjes  en verwarm ze in een pannetje op laag vuur
  6. Snijd de knoflook en de basilicumblaadjes fijn en voeg ze toe aan de tomaten, voeg ook wat peper en zout  toe
  7. Laat de vulling pruttelen totdat  de pompoen 25 minuten in de oven heeft gestaan
  8. Snijd ondertussen de mozzarella in plakken
  9. Schenk de tomatenvulling in de pompoenhelften, dek af met de plakken mozzarella en strooi de pijnboompitten er overheen
  10. Plaats de gevulde pompoen nog 15 minuten in de oven
Notities

20161111_174505 20161111_175221 20161111_175255 20161111_175310 20161111_181036 20161111_183943 20161111_184210 20161111_190158 20161111_190208

Deel dit Recept

Geef een reactie