Happy lunch met de regenboogsalade

Happy lunch met de regenboogsalade
Recept Afdrukken
Porties
1 persoon
Porties
1 persoon
Happy lunch met de regenboogsalade
Recept Afdrukken
Porties
1 persoon
Porties
1 persoon
Ingrediënten
Voor de sla
Voor de dressing
Porties: persoon
Instructies
  1. Breng de linzen aan de kook in een halve liter water. Kook ze in 30 à 35 min gaar, giet daarna af en voeg een snufje zeezout toe.
  2. Rasp de wortel, snij de avocado en tomaatjes in stukken en snij de courgette in spaghettislierten.
  3. Neem een bord of schaal en schik de groenten per kleur.
  4. Schep de hummus ergens in het midden. Doe tot slot de dressing over je lekkere, kleurrijke salade.
Deel dit Recept
Share

1 comment on “Happy lunch met de regenboogsaladeAdd yours →

Geef een reactie