Home / Recept / Italiaanse ovenschotel
30 mei, 2016

Italiaanse ovenschotel

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Ovenschotel on by : Elke

Italiaanse ovenschotel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Passieve Tijd
90 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Passieve Tijd
90 minuten
Italiaanse ovenschotel
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Passieve Tijd
90 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 25 minuten
Passieve Tijd
90 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Was de ongeschilde aardappelen, de tomaten de aubergines en de paprika's en snijd ze in schijfjes. Hak de basilicum fijn en snijd de mozzarella in plakjes.
  2. Vet een ovenschaal in. Leg daar in verschillende laagjes aardappelen, mozzarella en groenten. Breng elke laag op smaak met peper en zout en fijngesneden basilicum.
  3. Bestrooi de bovenste laag met broodkruimels en besprenkel met olijfolie.
  4. Zet de schaal in de oven op 180°C en laat het gerecht bakken gedurende ongeveer 90 minuten. Prik af en toe eens in de aardappelen om te kijken of ze al gaar zijn.
Notities

Tip: lekker met zalm of zeebaars

Deel dit Recept

Geef een reactie