Home / Recept / Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus
19 oktober, 2016

Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Gevogelte, Wok on by : Elke

Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kippenreepjes met roerbakmie en currysaus
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snij de broccoli in kleine roosjes.
  2. Snij de kipfilets in reepjes van ongeveer 2 cm lang.
Bereiding
  1. Breng 1,5 L water aan de kook en voeg de eiermie toe. Neem de kookpan van het vuur en zet 4 minuten opzij. Maak de noedels los met een vork. Giet af en spoel onder koud water. Laat de noedels uitlekken en knip ze in kortere stukken. Roer er 1 eetlepel bakolie onder en zet opzij.
  2. Verhit 1 eetlepel bakolie in de wok. Roerbak de reepjes kip gedurende 3 minuten. Kruid met peper en zout.
  3. Voeg de broccoliroosjes toe en roerbak gedurende 8 minuten. Voeg de currysaus, de room en de eiermie toe en laat het geheel goed doorwarmen.
  4. Dien onmiddellijk op.
Notities

Tip: u kan de room gerust vervangen door 1 dl water.

Deel dit Recept

Geef een reactie