Notencrumble met parmezaan

Notencrumble met parmezaan

Notencrumble met parmezaan
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Notencrumble met parmezaan
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Snipper de knoflook, de peterselie fijn.
  3. Rasp de parmezaan.
  4. Hak de hazelnoten fijn (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zak steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
  5. Meng het knoflook met de peterselie, de fijngehakte hazelnoten en de geraspte parmezaan.
  6. Verdeel de peterselie-notenmengeling over het vlees/vis/gevogelte en bak 15 à 20 minuten in de hete oven.
Deel dit Recept
 
Share

0 comments on “Notencrumble met parmezaanAdd yours →

Geef een reactie