Home / Recept / Ovenschotel met vis
30 november, 2017

Ovenschotel met vis

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Ovenschotel, Vis on by : Elke Tags: ,

Ovenschotel met vis
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
20 minuten
Ovenschotel met vis
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Besprenkel een ovenplaat met olijfolie en leg de visfilets erop.
  2. Spoel de tomaten, halveer grote exemplaren. Schik de tomaten en knoflook rond de vis. Kruid met tijm, peper en zout.
  3. Doe er nog wat extra olijfolie over. Zet 15 à 20 minuten in de oven tot de vis gaar is en de tomaten lichtjes beginnen te barsten. Tip: Lekker met extra smaakmakers zoals balsamicoazijn of honing.
  4. Serveer met bijvoorbeeld aardappelpuree.
Deel dit Recept
 

Geef een reactie