Papillot van kabeljauw met paprika en tomaten

Papillot van kabeljauw met paprika en tomaten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Papillot van kabeljauw met paprika en tomaten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 40 minuten
Passieve Tijd
15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg de ui en de paprika toe en stoof zacht.
  3. Voeg de knoflook en de chilipeper toe en laat nog 2 minuutjes stoven. Blus dan met de witte wijn.
  4. Laat de wijn verdampen en voeg dan de tomaten met de saffraan toe. Laat 5 minuten koken op een laag vuurtje. Roer er de peterselie, de basilicum en de citroenzeste door.
  5. Leg de kabeljauwfilets op 4 stukken bakpapier. Kruid bij met peper en zout en leg er een schijfje limoen op. Verdeel het tomaten-mengsel over de pakketjes vis.
  6. Vouw de pakketjes toe en leg ze op een bakplaat. Laat 12-15 minuten in de oven bakken.
  7. Verdeel de vis-pakketjes over de borden en serveer met bijvoorbeeld volwaardige rijst.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • Calorieën 233.23 kcal
  • Koolhydraten 9.17 g
    • waarvan suikers 6.22 g
  • Vet 6.83 g
    • waarvan verzadigd vet 0.93 g
  • Eiwitten 27.26 g
  • Vezels 3.66 g
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Papillot van kabeljauw met paprika en tomatenAdd yours →

Geef een reactie