Papillot van kabeljauw met paprika en tomaten
Porties Prep Tijd
4personen 40minuten
Passieve Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 40minuten
Passieve Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 200 °C.
  2. Verhit de olijfolie in een grote pan. Voeg de ui en de paprika toe en stoof zacht.
  3. Voeg de knoflook en de chilipeper toe en laat nog 2 minuutjes stoven. Blus dan met de witte wijn.
  4. Laat de wijn verdampen en voeg dan de tomaten met de saffraan toe. Laat 5 minuten koken op een laag vuurtje. Roer er de peterselie, de basilicum en de citroenzeste door.
  5. Leg de kabeljauwfilets op 4 stukken bakpapier. Kruid bij met peper en zout en leg er een schijfje limoen op. Verdeel het tomaten-mengsel over de pakketjes vis.
  6. Vouw de pakketjes toe en leg ze op een bakplaat. Laat 12-15 minuten in de oven bakken.
  7. Verdeel de vis-pakketjes over de borden en serveer met bijvoorbeeld volwaardige rijst.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • Calorieën 233.23 kcal
  • Koolhydraten 9.17 g
    • waarvan suikers 6.22 g
  • Vet 6.83 g
    • waarvan verzadigd vet 0.93 g
  • Eiwitten 27.26 g
  • Vezels 3.66 g
Share