Home / Recept / Pasta carbonara met gerookte zalm
1 oktober, 2016

Pasta carbonara met gerookte zalm

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Pasta, Vis on by : Elke

Pasta carbonara met gerookte zalm
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Pasta carbonara met gerookte zalm
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snij de gerookte zalm in reepjes. Kluts de twee eieren. Voeg de basilicum, in stukjes gesneden, toe en kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Bereiding
  1. Breng 5 liter water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 1 minuut koken.
  2. Giet af en breng onmiddelijk opnieuw in de kookpan. Giet er de geklutste eieren over en schep om. Door de warmte van de pasta zullen de eieren lichtjes beginnen stollen.
  3. Schep er de reepjes gerookte zalm door.
Deel dit Recept

Geef een reactie