Home / Recept / Pasta met broccoli en mozzarella
9 november, 2016

Pasta met broccoli en mozzarella

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Ovenschotel, Pasta, Vlees on by : Elke Tags: , ,

Pasta met broccoli en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Pasta met broccoli en mozzarella
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de pasta beetgaar.
  2. Kook de broccoliroosjes 15 minuten in kokend water. Giet het kookvocht af en laat goed uitlekken.
  3. Breng de room op smaak met peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  5. Verdeel de vetstof over de ovenschotel. Schik hierop de beetgare pasta, de broccoliroosjes, de olijven en verdeel hierover de kaas.
  6. Overgiet met de gekruide room. Verdeel de ketchup en tabasco over de schotel.
  7. Zet de schotel 10 à 15 minuten in de oven tot de kaas gesmolten is.
Deel dit Recept

Geef een reactie