Pastasalade met kip

Pastasalade met kip
Recept Afdrukken
Frisse salade die het prima doet bij een zomerse picknick
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Kook Tijd
20 min
Pastasalade met kip
Recept Afdrukken
Frisse salade die het prima doet bij een zomerse picknick
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
4 personen 30 min
Kook Tijd
20 min
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Kook de pasta beetgaar
  2. ontpit de tomaten en snij ze in blokjes
  3. snij de lenteui in ringen
  4. snij de kip in reepjes of blokjes
  5. bak de kipreepjes goudbruin in wat olie, kruid met peper en zout
  6. rooster de pijnboompitten goudbruin
  7. mix voor de dressing de eieren met de mosterd en balsamicoazijn
  8. schenk langzaam de olijfolie erbij en blijf ondertussen mixen (handig met een blender)
  9. schep de kip, tomatenblokjes, lenteui en de marinade door de pasta en werk af met pijnboompitten
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Pastasalade met kipAdd yours →

Geef een reactie