Home / Recept / Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
25 juli, 2017

Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Pasta, Salades, Vlees on by : Elke Tags: , , ,

Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
  2. Snij de spinazieblaadjes grof.
  3. Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.
Bereiding
  1. Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
  2. Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  3. Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout.
Notities

Voedingswaarde per persoon

  • Energie 677 kcal
  • Koolhydraten 86.9 g
  • Eiwitten 26.6 g
  • Vetten 24.8 g
Deel dit Recept
 
Share

Geef een reactie