Home / Recept / Patat Mozzarella
16 mei, 2016

Patat Mozzarella

Posted in : 02. Voorgerechten, 03. Hoofdgerechten, Salades, Salades, Vis, Vis on by : Elke

Patat Mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Patat Mozzarella
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Kook Tijd
20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Schrob de ongeschilde aardappelen en kook al dente in de bouillon, aangevuld met water. Giet af en pel de aardappelen.
  2. Meng de olijfolie en de balsamicoazijn en scheur de basilicumblaadjes in grove stukken.
  3. Snijd de aardappelen in dunne plakjes en kruid met peper en zout, verdeel over de koude borden, garneer met de mozzarellaballetjes, de kappers en de kerstomaten.
  4. Lepel er de dressing over en strooi er de basilicum overheen.
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie