Home / Recept / Penne met gebakken kip, tomaat en olijven
9 augustus, 2017

Penne met gebakken kip, tomaat en olijven

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Gevogelte, Pasta on by : Elke Tags: , ,

Penne met gebakken kip, tomaat en olijven
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Penne met gebakken kip, tomaat en olijven
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 35 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Snij de tapastomaten in de lengte in 4.
  2. Snij de olijven in ringetjes.
  3. Snij de halfgedroogde tomaten in 2.
  4. Rasp de parmezaan fijn.
Bereiding
  1. Kook de penne gaar in licht gezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  2. Verhit intussen de olijfolie in een pan en bak de kippenblokjes 5 min. Kruid met peper en zout.
  3. Meng de penne met de olijven, de halfgedroogde tomaten, de tapastomaten en de kippenblokjes. Roer er de tapenade onder en laat nog even opwarmen op het vuur.
  4. Meng de rucola net voor het serveren onder de penne.
Afwerking
  1. Verdeel over de borden en bestrooi met de parmezaan.
Notities

Voedingswaarde per persoon

  • 674 kcal
  • 78.6 g koolhydraten
  • 48 g eiwitten
  • 17.8 g vetten
Deel dit Recept

Geef een reactie