Pizza met peer, gorgonzola en noten

Pizza met peer, gorgonzola en noten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
18 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
18 minuten
Pizza met peer, gorgonzola en noten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
18 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 10 minuten
Passieve Tijd
18 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Rol het pizzadeeg uit en strooi er de mozzarella op.
  2. Snij de peren in vieren, verwijder het klokhuis en snij het vruchtvlees in heel dunne plakken. Schik ze op de pizza’s en verdeel daarover de gorgonzola.
  3. Bak 15 à 18 min in de voorverwarmde oven (200°C) en dien op bestrooid met noten.
Notities

Per portie:

  • 1593 kcal
  • 88,3 g vetten
  • 127,9 g koolhydraten
  • 10 g suikers
  • 7,3 g vezels
  • 65,2 g eiwitten
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Pizza met peer, gorgonzola en notenAdd yours →

Geef een reactie