Quiche met zalm, dille en gruyère

Quiche met zalm, dille en gruyère
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Quiche met zalm, dille en gruyère
Recept Afdrukken
Porties
4 personen
Porties
4 personen
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Snij de zalm in reepjes.
  3. Pel en snipper de ui en de knoflook. Vermeng ze met de zalm.
  4. Rol het deeg uit en verdeel over de vormpjes. Druk wat aan. Prik er met een vork enkele gaatjes in. Bak de quiches 10 minuten voor.
  5. Klop ondertussen de eieren los met de gruyère en de room. Breng op smaak met peper en een beetje zout.
  6. Verdeel de zalm over de vormpjes. Schenk er het eimengsel over en bestrooi met dille.
  7. Zet de quiches 25 minuten in de oven.
  8. Serveer met bijvoorbeeld prei.
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Quiche met zalm, dille en gruyèreAdd yours →

Geef een reactie