Home / Recept / Rijstpap
20 november, 2016

Rijstpap

Posted in : 04. Desserts on by : penguin

Rijstpap
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 2 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
6 porties 2 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Rijstpap
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
6 porties 2 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Porties Prep Tijd
6 porties 2 minuten
Kook Tijd
30 minuten
Ingrediënten
Porties: porties
Instructies
  1. Snij het vanillestokje open en schraap de pitjes er uit. Voeg de steranijs, vanillestokje, vanillepitjes, saffraan en suiker toe aan de melk en breng aan de kook
  2. Klop ondertussen het eiwit op
  3. Voeg de rijst toe aan de melk en kook in op matig vuur gedurende 25 a 30 minuten. Roer regelmatig om.
  4. Verwijder de steranijs en vanillestokje en meng de pap met het opgeklopt eiwit en eierdooiers.
  5. Verdeel in porties en laat rustig afkoelen
Deel dit Recept

Geef een reactie