Rijstschotel met pitavlees

Rijstschotel met pitavlees
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd
20 min
Rijstschotel met pitavlees
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd
20 min
Porties Prep Tijd
4 pers 10 min
Kook Tijd
20 min
Ingrediënten
Porties: pers
Instructies
  1. Snipper de ui fijn.
  2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij in blokjes van 2 cm.
  3. Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
  4. Verhit intussen 2 el olijfolie in een pan en roerbak de pita gaar op een hoog vuur. Kruid met peper en zout.
  5. Verhit intussen 1 el olijfolie in een kookpot en bak de ui 1 min. Voeg de paprika toe en bak 5 min. Roer er de maïs en de diepgevroren erwten onder en laat nog 5 min. meebakken. Kruid met peper en zout.
  6. Roer de pita en de groenten onder de rijst en verdeel in kommen.
Deel dit Recept
Share

0 comments on “Rijstschotel met pitavleesAdd yours →

Geef een reactie