Home / Recept / Risoni met mozzarella en pancetta
14 augustus, 2016

Risoni met mozzarella en pancetta

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Gevogelte, Pasta, Vlees on by : Elke

Risoni met mozzarella en pancetta
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Risoni met mozzarella en pancetta
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 20 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Laat de mozzarellabolletjes uitlekken en dep droog. Snij in 2
  2. Snij de kerstomaten in 2.
  3. Pluk de blaadjes van het basilicumplantje.
Bereiding
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Kook de risoni gaar in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
  3. Rooster intussen de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
  4. Leg de pancetta op een bakplaat met bakpapier en bak ongeveer 7 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen en breek in stukjes. Bak de kippenblokjes in een pan.
  5. Meng de pesto onder de risoni en meng er de pancettachips onder.
  6. Voeg de kerstomaatjes, de rucola, de mozzarellabolletjes en de basilicumblaadjes toe. Bestrooi met de pijnboompitten.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • 655 kcal
  • 27,9 g eiwit
  • 35 g vet
  • 56,5 g koolhydraten
Deel dit Recept

Geef een reactie