Home / Recept / Tagliatelle forestière
20 juli, 2016

Tagliatelle forestière

Posted in : 03. Hoofdgerechten, Pasta, Vlees on by : Elke

Tagliatelle forestière
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Tagliatelle forestière
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 15 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
  1. Verhit 1 el vetsof in een braadpan en bak er de spekblokjes krokant in.
  2. Klop 2 eieren los en kruid met nootmuskaat, peper en zout.
  3. Breng intussen een grote pan lichtgezouten water aan de kook en doe er de tagliatelle in. Laat 5 minuten goed doorkoken. Doe er de diepgevroren forestièregroenten bij en breng weer aan de kook. Giet af zodra het water weer aan de kook is en laat goed uitlekken.
  4. Doe de geklopte eieren bij de hete tagliatelle en schep om tot de eieren romig worden. Doe er tenslotte de spekblokjes en de tomatenblokjes bij en dien onmiddellijk op.
Notities

Tip: voor de liefhebbers kan u geraspte parmezaan op tafel zetten.

Deel dit Recept
Share

Geef een reactie