Home / Recept / Trifle met bosvruchten
16 februari, 2017

Trifle met bosvruchten

Posted in : 04. Desserts on by : Elke

Trifle met bosvruchten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Trifle met bosvruchten
Recept Afdrukken
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Porties Prep Tijd
4 personen 30 minuten
Ingrediënten
Porties: personen
Instructies
Voorbereiding
  1. Doe de diepgevroren bosvruchten in een kom met het sinaasappelsap en 2 eetl. vloeibare honing. Schep voorzichtig door elkaar. Laat ontdooien.
Bereiding
  1. Neem 4 hoge en vrij brede fluitglazen. Verkruimel in elk glas 3 maderakoekjes.
  2. Verdeel er gelijke porties bosvruchten met het vrijgekomen sap over.
  3. Klop de slagroom stijf en schep er voorzichtig de crème anglaise onder.
  4. Verdeel de room over de 4 glazen en zet koel weg.
Afwerking
  1. Versier net voor het opdienen met wat geraspte chocolade.
Notities

Voedingswaarde per persoon:

  • Energie: 317 kcal
  • Koolhydraten: 43,8 g
  • Eiwitten: 5,8 g
  • Vetten: 13,2 g
Deel dit Recept
Share

Geef een reactie